Home Galerija Stampa O nama
 

 

O nama

„SRMA – ETNO ART“ radi sve vrste srpskih narodnih nošnji – od Šumadije, Srema, Bačke i Banata, do Glamoča, Podgrmeča, Like, Korduna, Semberije, od Hercegovine, Vranja, Leskovca, Niša, Pirota, Bujanovca, do Prizrena, Gnjilana i ostalih kako kosovskih, tako i ostalih nošnji iz svih krajeva gde ima srpskog življa.

„SRMA-ETNO ART“ radi i pojedinačne nošnje, od najmanjih za bebe do svih brojeva i veličina, za sve prilike – krštenja, slave, svadbe...
Sva nošnja se radi od kvalitetnih materijala, po autentičnim krojevima i motivima, sa obiljem ručnog rada (tkanje, pletenje,heklanje, sve vrste ručnog veza i zlatoveza...), prilagodjena je igračima i zahtevima igre i scene, tako da ko jednom obuče ansambl kod nas, iznova dolazi i te saradnje traju neprestano.


Bogat je i izbor SUVENIRA u našoj prodavnici, a opremljeni smo i ostalom opremom za potrebe folklornih ansambala (kike, dukati, cvetovi, gočevi, daire,sve vrste kapa, šubara i šešira...) Ako nešto i nemamo, naći ćemo za Vas.
Dodjite i uverite se u kvalitet i krajnje povoljne cene naših proizvoda. Proverite zašto brojne ansamble obučene u naše kostime zovu „SRMINI MANEKENI“. Čekamo Vas.

 

KONTAKT

Društvo narodne radinosti i stvaralaštva
„SRMA-ETNO ART“ JAKOVO
11276 Jakovo, Vojvodjanska 75
Tel. 011-8416-516
063-8061-491 Dragan
063-8017-039 Olivera
E-mail: srmaetnoart@hotmail.com

 
     
Copyright © 2011 by "Srma" All rights reserved | Vujkovacha design